Personal carnea de vietnamez nu m.a dat deloc pe spate. Carnea este prea tare, la fel si soriciul. Am reusit sa o mananc numai tocata, facuta chiftele sau perisoare, iar soriciul a trebuit fiert. Suncile, daca nu stiti sa le face.ti vor fi ca o pastrama. Porcul acesta a avut 80kg, poate mai mici au alt gust.
Si eu am avut si am renuntat la cresterea lor , nemultumit din punct de vedere al rentabilitatii.Totusi putina carne pe care o au este buna,iar untura nu se intareste la frigider(ca a altor rase de porci) si este de asemenea foarte buna.
De vazut, are ocazia pe albumul dvs. .Faptul ca ati incercat si concluziile n-au fost favorabile(sau macar asa cum erau asteptarile)are puterea de convingere zic eu.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.